Home Sectoren Flex

Flex

In flexibele arbeidsrelaties zijn de regels nooit van ondergeschikt belang. Door de dynamiek tussen de drie partijen werkt alles bovendien nét even anders. Onze cliënten in deze sector zijn altijd de intermediairs. Dat varieert over het gehele spectrum van flexibele arbeid: van payrolling tot uitzenden; van detachering tot contracting.

Het team Flexibele arbeidsrelaties adviseert honderden detacherings-, uitzend- en payrollbedrijven bij de strategische implementatie van wet- en regelgeving. Het belang van regelgeving is bijzonder in de uitzendbranche, omdat arbeid en arbeidsrecht de producten zijn. Wij helpen u om waarde toe te voegen aan uw klanten, zodat u als intermediair kennis en oplossingen kunt bieden.

Als vaste sparringpartner van uw onderneming denken we niet alleen in juridische, maar ook in praktische zin mee naar optimaal werkbare oplossingen. Wij ondersteunen uw onderneming door de complexe wet- en regelgeving in de flexbranche te vertalen naar concreet advies over cao’s, pensioenen en specifieke arbeidswetten. Daarbij helpen we met de strategische implementatie ervan, door de regels te vertalen in processen, werknemers op te leiden en met de inhoudelijk verantwoordelijke in de organisatie te blijven sparren.

Nieuwe wet- en regelgeving biedt ook kansen. Die ontdekken wij voor uw organisatie. Wij zijn betrokken bij de ontwikkeling van regelgeving en dragen actief bij aan de wetenschappelijke discussie over de uitzendverhoudingen. Dagelijks monitoren we alle ontwikkelingen in de flexbranche en stellen we onze cliënten van de relevante zaken op de hoogte.

Voortdurend zijn wij in deze sector betrokken bij de aan- en verkoop van ondernemingen. Wij doorgronden daarbij hoe de aan te kopen onderneming er werkelijk voor staat en helpen met het op orde brengen én verbeteren van de te verkopen onderneming.

Team Flex

Bekijk alle advocaten
Bekijk alle berichten