Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Werknemers zijn uw belangrijkste kracht. Toch gaat het vaak mis in de verhouding tussen werkgever en werknemer, vooral als er geen goede afspraken zijn gemaakt. Bij Köster helpen wij u graag om die afspraken wel helder op papier te krijgen, te implementeren en uw HR beleid te professionaliseren. Natuurlijk zijn we er ook, als het alsnog escaleert.

Voor u als ondernemer is dit team een vraagbaak, die hen helpt om problemen te voorkomen. Kort sparren is vaak voldoende om de juiste afslag te nemen. Met name bij arbeidsongeschiktheid en ontslagzaken, is het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Wij zorgen ervoor dat we altijd beschikbaar zijn.

Het arbeidsrecht kent ook een collectieve kant. Denk daarbij aan medezeggenschap, maar ook aan cao’s en pensioen(fondsen). De verplichte toepassing van die regelingen, brengt omvangrijke risico’s mee, die vaak verborgen blijven. Ons arbeidsrechtteam adviseert dagelijks over dit soort regelingen. Wij vertalen die complexe materie, naar een bruikbare praktijk.

800 Tevreden klanten
922 Succesvolle zaken
10 Kilo papier
1.536 Kopjes koffie

Team | Arbeidsrecht