Home Expertise Arbeid & Flex

Arbeid & Flex

Werknemers zijn de belangrijkste kracht van uw onderneming. Toch gaat het vaak mis in de verhouding tussen werkgever en werknemer, vooral als er geen goede afspraken zijn gemaakt. Bij Köster helpen wij u graag om deze afspraken helder op papier te zetten, te implementeren en uw HR-beleid te professionaliseren. Ook wanneer het alsnog escaleert, zijn we er natuurlijk voor u.

Voor u als ondernemer zijn wij een vraagbaak, die helpt problemen te voorkomen. Kort sparren is vaak voldoende om de juiste afslag te nemen. Met name bij arbeidsongeschiktheid en ontslagzaken is het belangrijk om snel te schakelen. Door altijd beschikbaar te zijn, zorgen wij daarvoor.

Het arbeidsrecht kent ook een collectieve kant. Denk hierbij aan medezeggenschap, maar ook aan cao- en pensioen(fonds)regelingen. De verplichte toepassing van die regelingen brengt omvangrijke risico’s mee, die vaak verborgen blijven. Ons arbeidsrechtteam adviseert hier dagelijks over en vertaalt de complexe materie naar een praktische aanpak. Bent u op zoek naar een alternatieve manier van geschillenbeslechting? Ons kantoor biedt ook arbeidsrechtelijke mediation.

Team Arbeid & Flex

Bekijk meer minder Bekijk alle advocaten
Bekijk alle berichten