Home Actueel Archief Winnaars Present Your Startup bekend

Winnaars Present Your Startup bekend

Archief
23-11-17

In de grote finale van Present Your Startup werd Maester, een e-learning platform voor corporates, door de jury uitgeroepen tot winnaar. De publieksprijs was voor Stagefinder, een matchmaker tussen podium en artiest.

Zes startups hadden door hun presentaties in de voorrondes een plaats in de finale verdiend. Behalve de twee winnaars waren dat Fiftyco (een mediaplatform voor 50+), Besized (een tool die de maat van kinderkleding voorspelt via een algoritme), Tinkr (online carrière-platform dat IT-studenten verbindt aan techbedrijven) en Nijsje (een hippe ijsfiets met app).

De finalisten pitchten op 22 november in Pathé bioscoop in Haarlem. John Henry uit New York introduceerde de startups bij het publiek. John verkocht zijn eerste startup op 24-jarige leeftijd, is nu zelf investeerder en weet als geen ander hoe hard je als ondernemer moet werken om je doel te bereiken. 

 

Tijdens de finale werd live een recordbedrag aan funding opgehaald: 450.000 euro, waarvan 410.000 euro bestemd was voor de winnaar.

 

Present Your Startup, geïnspireerd door de tv-programma’s als Dragons Den en Shark Tank, is een ‘acceleratorprogramma’ dat als doel heeft startups te koppelen aan investeerders en kapitaal door het organiseren van evenementen, het begeleiden van startups en het vinden van de juiste financiering. Köster is al drie jaar partner van Present Your StartUp. De advocaten van Köster begeleiden de startups op juridisch gebied en geven workshops over onder meer het investor proof maken van de startups. Dirk Lange van Köster geeft leiding aan het startup team van Köster. 

 

Deel dit artikel