Onze | vacatures

Werken | bij

Bij Köster werken we vooral voor ondernemers, veeleisende mensen voor wie uiteindelijk maar één ding telt: resultaat. En liefst zo snel mogelijk. Van onze advocaten wordt dan ook verwacht dat ze creatief en proactief meedenken en zich op die manier ontwikkelen tot een volwaardig sparringpartner en bondgenoot van de cliënt. Inventiviteit en het vermogen om complexe materie terug te brengen tot de kern zijn belangrijke eigenschappen.

Wij willen dat onze advocaten zich blijven ontwikkelen. We stimuleren medewerkers dan ook te blijven leren, door middel van cursussen, gespecialiseerde opleidingen of postdoctorale leergangen.

De omvang van ons kantoor zorgt voor een persoonlijke, saamhorige sfeer. We maken graag ruimte voor jonge mensen en voor specialisten die iets kunnen toevoegen aan onze praktijk.
Wij werken hard we zijn betrokken bij onze cliënten en we zijn gedreven professionals, en dat doen we met veel plezier.

Wij werken graag, maar we vergeten niet dat er ook een leven buiten kantoor bestaat. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede balans tussen werk en privéleven belangrijk is voor zowel het kantoor als voor de individuele medewerker. Een parttime aanstelling is dan ook bespreekbaar.

Interesse? Stuur een mail naar Lotte Vuylsteke voor een nadere kennismaking.

Stagiaires | zeggen

Bij Köster geven we jonge talenten graag de kans te ervaren hoe het er in de advocatenpraktijk aan toe gaat in de vorm van een achtweekse stage. Dat levert altijd een waardevolle ervaring op.
Studenten die in hun masterfase zitten of net hun studie afgerond hebben zijn welkom te reageren. Stuur een inspirerende mail, inclusief c.v., naar Lotte Vuylsteke.

Lees hieronder de ervaringen van een aantal van onze student-stagiairs: