Home Werken bij

Werken bij

Bij Köster werken we vooral voor ondernemers, voor wie uiteindelijk maar één ding telt: resultaat. En liefst zo snel mogelijk. Van onze advocaten wordt dan ook verwacht dat ze creatief en proactief meedenken en zich op die manier ontwikkelen tot een volwaardig sparringpartner en bondgenoot van de cliënt. Inventiviteit en het vermogen om complexe materie terug te brengen tot de kern zijn daar belangrijke eigenschappen voor.

De omvang van ons kantoor zorgt voor een persoonlijke, saamhorige sfeer. We maken graag ruimte voor jonge mensen en voor specialisten die iets kunnen toevoegen aan onze praktijk.

Wij werken hard, zijn betrokken bij onze cliënten, zijn gedreven professionals, en dat doen we met veel plezier.

Wij werken graag, maar vergeten niet dat er ook een leven buiten kantoor bestaat. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede balans tussen werk en privéleven belangrijk is voor zowel het kantoor als voor de individuele medewerker. Een parttime aanstelling is dan ook bespreekbaar.

Pas jij bij ons?

Onze ambitie is om te groeien en ons verder te ontwikkelen. Daarom zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe talenten die:

  • Advocaat willen worden of dat al zijn, ook met de nodige ervaring hebben wij genoeg uitdaging voor je;
  • Willen investeren in relaties, zowel met cliënten als collega’s;
  • Frisse ideeën hebben, waarmee je elkaar voedt met nieuwe inzichten;
  • Snel en praktisch kunnen schakelen, om zo complexe vraagstukken in toepasbare adviezen en directe acties om te kunnen zetten;
  • Ondernemend zijn, je hebt oog voor kansen en neemt initiatief.

En passen wij bij jou?

Wat jij van ons kan verwachten:

  • Het stimuleren van jouw ontwikkeling, door middel van cursussen of gespecialiseerde opleidingen, maar ook door de samenwerking binnen kantoor;
  • Een zelfstandige rol met eigen verantwoordelijkheid ook richting cliënten;
  • Veel flexibiliteit en ruimte voor je eigen initiatieven;
  • Werken aan mooie zaken, zowel voor onze landelijke als internationale cliënten;
  • Een fijne werkplek in een prachtig karakteristiek pand met moderne faciliteiten aan de rand van het centrum van Haarlem;
  • Een plezierige sfeer, waarin we met het nodige relativeringsvermogen en interesse in elkaar samenwerken om het beste resultaat voor onze cliënten te bereiken.

Ben je benieuwd naar ons?

We nodigen je graag uit om een kop koffie te komen drinken met één van onze advocaten. Stuur een e-mail naar Lotte Vuylsteke en zij regelt een nadere kennismaking.

Onze Vacatures

Bekijk alle vacatures

Studentstage bij Köster Advocaten

Wat goed dat je interesse hebt in een studentstage bij Köster Advocaten. Een stage gedurende 8 weken is een ideale manier om de advocatuur en ons kantoor te leren kennen.

Wat ga je doen?

Door deel te nemen aan diverse interne overleggen, besprekingen met cliënten, (online) zittingen, het uitvoeren jurisprudentieonderzoek en schrijven van adviesmemo’s willen wij jou laten zien hoe de dagelijkse praktijk van een advocaat eruit ziet. Daarnaast is het ook leuk om kennis te maken met alle collega’s binnen Köster en deel te nemen aan de sociale events die door kantoor georganiseerd worden. Je bent de komende weken echt even onderdeel van het team!

In verband met de huidige Corona-regels zal de stage deels op kantoor en deels thuis uitgevoerd gaan worden. Hiervoor wordt jou een laptop ter beschikking gesteld.

Voor wie?

Onze stageplaatsen zijn beschikbaar voor studenten die aan het eind van hun bachelor of masterfase zitten. Dus ben je een eind op weg met je studie? Dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Neem hiervoor contact op met Lotte Vuylsteke via werkenbij@kadv.nl. Onze stages zijn helaas niet geschikt voor MBO of HBO studenten.

Stagiaires zeggen