Home Werken bij Studentstage

Studentstage

Wat goed dat je interesse hebt in een studentstage bij Köster Advocaten. Een stage gedurende 8 weken is een ideale manier om de advocatuur en ons kantoor te leren kennen.

Wat ga je doen?

Door deel te nemen aan diverse interne overleggen, besprekingen met cliënten, (online) zittingen, het uitvoeren jurisprudentieonderzoek en schrijven van adviesmemo’s willen wij jou laten zien hoe de dagelijkse praktijk van een advocaat eruit ziet. Daarnaast is het ook leuk om kennis te maken met alle collega’s binnen Köster en deel te nemen aan de sociale events die door kantoor georganiseerd worden. Je bent de komende weken echt even onderdeel van het team!

De stage wordt voor het overgrote gedeelte op kantoor uitgevoerd. Hiervoor wordt jou een laptop ter beschikking gesteld.

Voor wie?

Onze stageplaatsen zijn beschikbaar voor studenten die aan het eind van hun bachelor of masterfase zitten. Dus ben je een eind op weg met je studie? Dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Neem hiervoor contact op met Lotte Vuylsteke via werkenbij@kadv.nl. Onze stages zijn helaas niet geschikt voor MBO of HBO studenten.

Stagiaires zeggen