Home Actueel Archief Vijfjarig bestaan ABU Legal

Vijfjarig bestaan ABU Legal

Archief
01-09-11

ABU Legal bestaat vandaag vijf jaar en heeft meer dan 150 uitzendondernemingen succesvol geholpen in procedures en juridische adviestrajecten. De advocaten van ABU Legal staan ABU-leden bij op de belangrijkste rechtsgebieden waar uitzendondernemers dagelijks mee te maken kunnen krijgen. ABU directeur Aart van der Gaag: “Met ABU Legal hebben we unieke en hoogwaardige juridische dienstverlening binnengehaald voor onze leden, vijf jaar markeert een mooi moment.”

 

Aart van der Gaag: “Door de samenwerking met de sectie Uitzendbranche van Köster advocaten kan de ABU zijn leden op de volle breedte van juridische dienstverlening bieden. Gezien de hoge kwaliteit van de geleverde diensten en de aanwezige expertise ben ik trots op de aanvulling die ABU Legal biedt met Köster advocaten  in de dienstverlening aan onze leden.”

 

Maarten Tanja, advocaat van ABU Legal: “Inmiddels zijn wij vijf jaar op weg en we kunnen rekenen op een grote schare klanten die wij bijstaan in allerlei zaken. Zo helpen wij onder andere uitzendondernemers bij geschillen met opdrachtgevers en uitzendkrachten, het screenen en opstellen van juridische documenten zoals contracten en algemene voorwaarden en behandelen wij vragen over de mogelijkheden die  CAO’s voor uitzendondernemingen bieden. Wij worden ook regelmatig gevraagd om te adviseren rondom nieuwe dienstverleningsvormen, zoals het werken met zelfstandigen of het opzetten van franchiseformules en adviseren wij rondom bedrijfsinkrimping of overnames. Kortom, wij kunnen uitzendondernemers op elk juridisch gebied bijstaan.”

Deel dit artikel