Home Actueel Archief Vernieuwde uitgave van Ondernemen in Flex

Vernieuwde uitgave van Ondernemen in Flex

Archief
03-05-11

Het handboek Ondernemen in Flex is vernieuwd. In de herziene editie is ervoor gekozen een bredere doelgroep aan te spreken. De gids is niet langer alleen gericht op startende ondernemers. Gebleken is dat ook veel bestaande flexorganisaties het boek bestelden en er erg enthousiast over waren. Daarom richt de vernieuwde uitgave zich op alle organisaties in de flexbranche.

 

In de nieuwe gids is de inhoud volledig geactualiseerd en zijn er nieuwe onderwerpen aan toegevoegd. De gids geeft nu ook informatie over onder andere UWV, de kwaliteitsnormen, liquiditeitsmanagement en regelingen als factoring, de regeling kleine banen en de ET-kostenregeling. Nu de flexmarkt aan het herstellen is, starten veel nieuwe uitzendondernemingen en veel andere arbeidsbemiddelingsbureaus zoals payroll- organisaties en detacheringsbureau’s. Al deze ondernemingen hebben behoefte aan informatie en ondersteuning.

 

Het handboek is geschreven door Patrick Hustinx van Professionals in Flex en wordt uitgegeven door ARTRA Arbeidsmarkttrainingen in samenwerking met de praktijkgroep Uitzendbranche van Köster Advocaten en de brancheorganisaties ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

 

De NBBU ziet Ondernemen in Flex als een onmisbaar hulpmiddel voor elke nieuwe en groeiende ondernemer. “Wij helpen veel mkb-ondernemers een succesvol bedrijf op te zetten”, zegt directeur Marco Bastian. “Het boek Ondernemen in Flex helpt hen daarbij goed op weg.” De ABU sluit zich daar graag bij aan. “Dit boek is een absolute must voor iedereen die een uitzendbureau wil beginnen, maar ook voor iedereen die er al een runt. Het is het ‘handboek soldaat’ om je werk goed, betrouwbaar en efficiënt te doen”, aldus Aart van der Gaag, directeur van de ABU.

  

Bestellen
Wilt u het handboek Ondernemen in Flex bestellen? Dat kan via de website van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) op www.abu.nl.

Deel dit artikel