Team procesrecht

Team procesrecht

Procederen moet je overlaten aan specialisten. Onze procesadvocaten zijn experts in conflictbeslechting voor ondernemers. Wij lossen conflicten in en rondom de onderneming op. Dat doen wij met specialistische kennis, gebundeld met jarenlange proceservaring. Sterk op inhoud en in procestechniek. Wij doorzien snel kansen en (on)mogelijkheden. Onze analyse maakt het verschil tussen winnen of verliezen en de keuze om wel of niet tot een schikking te komen.

Bij ondernemen hoort risico nemen. Daarbij zijn escalaties onvermijdelijk. Wij nemen het geschil uit handen en lossen het op. Dat doen wij met een no-nonsense aanpak, kostenefficiënt en met een natuurlijke drive om te winnen. Hard procederen als het moet en voorkomen waar het kan. Maar altijd staat het ondernemersbelang voorop.

Waar een procedure voor een ondernemer vaak een incident is, zien wij een grotere lijn. Hoe dit incident ook tot stand is gekomen, er is vaak een les uit te trekken voor de organisatie. Ons procesteam werkt daarom nauw samen met andere teams, om die lessen te vertalen naar praktische handvatten voor de organisatie.

Heb jij:

  • Minimaal 4 jaar ervaring in de advocatuur;
  • Kennis van procesrecht;
  • De ambitie om je verder te specialiseren.

dan maken wij graag kennis met jou!

Benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn bij dit team? Neem contact op met Matthijs Ariëns (06-21262945) of maak je interesse kenbaar bij Lotte Vuylsteke, HR adviseur: 023-5125025 of via werkenbij@kadv.nl.