Vacature advocaat ondernemingsrecht

Vacature advocaat ondernemingsrecht

Ter uitbreiding van ons team Ondernemingsrecht zoeken wij een ambitieuze advocaat! Heb jij affiniteit met of een specialisatie in de fusie- en overnamepraktijk? Heb jij daarnaast ervaring of affiniteit met het opstellen van commerciële contracten voor overnames, participaties en management- en aandeelhoudersovereenkomsten?

Ons team Ondernemingsrecht  is zowel nationaal als internationaal actief op het gebied van fusies en overnames. Wij adviseren in brede zin in de transactie- en adviespraktijk. Daarbij richten wij ons onder andere op begeleiding van transacties en adviseren over commerciële aspecten daarvan. In de praktijk betekent dit een adviesrol maar ook het opstellen van koopovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten en (daarmee samenhangende) commerciële overeenkomsten.

Het advies werk wat geleverd wordt richt zich op juridische expertise, maar heeft ook financiële, procesmatige en organisatorische aspecten in zich. In een overname traject treed je op als de projectmanager die met kennis van zaken en de nodige dosis humor gelaagde transacties realiseert. Vind je procederen leuk? Dan is er ook ruimte dat aspect van het traject op te pakken.

Wat bieden wij?

Je krijgt een zelfstandige en verantwoordelijke positie binnen kantoor waarbij jij je kennis en ervaring in zet t.b.v. ons team Ondernemingsrecht en zo de mogelijkheid mee te werken aan de opbouw van de praktijk.

We bieden je een inspirerende werkomgeving en teamwork in een prettige niet-hiërarchische werksfeer. We geven veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling van onze werknemers, o.a. via interne begeleiding, inhouse cursussen en specialisatieopleidingen. Er wordt hard gewerkt met oog voor een goede werk-privé balans en parttime werken is bespreekbaar. Prettige bijkomstigheid: ons kantoor is gevestigd in een mooi pand op loopafstand van het centrum van Haarlem.

Wat vragen wij?        

  • Een (bijna) afgeronde Beroepsopleiding
  • 3 tot 5 jaar ervaring in de advocatuur
  • Interesse en ervaring in corporate litigation is welkom, maar niet noodzakelijk
  • Ambitie om je verder te specialiseren, bijvoorbeeld via een Grotius opleiding
  • Je hebt een proactieve, ondernemende en oplossingsgerichte instelling
  • Je bent in staat bestaande en nieuwe cliënten en relaties te onderhouden en uit te bouwen
  • Je hebt uitstekende communicatieve- en teamvaardigheden, humor en relativeringsvermogen

Interesse?

Neem contact op met Lotte Vuylsteke, HR adviseur: 023-5125025 of stuur je sollicitatie naar werkenbij@kadv.nl.

Voor nadere informatie over de functie kun je bellen met Dirk Lange (06-82193570). Uiteraard behandelen we je sollicitatie uiterst vertrouwelijk.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.