Team ondernemingsrecht

Team ondernemingsrecht

Wij zijn op zoek naar een juridisch medewerker Ondernemingsrecht/Insolventierecht met ambitie!

Ben jij een juridisch talent en heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen van juridisch medewerker tot advocaat-stagiaire in een inspirerend en enthousiasmerend team binnen een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de ondersteuning van de verdere groei van onze teams Ondernemingsrecht en Insolventierecht. Je zult zowel adviseren over complexe juridische materie, als actief werken met jouw cliënt om praktische oplossingen te vinden.

We bieden een inspirerende werk- en leeromgeving met een prettige werksfeer. Als kantoor vinden we plezier in het werk en een goede werk-privé balans belangrijk. Daarnaast stimuleren wij onze juridisch medewerkers en advocaat-stagiaires om aan de activiteiten van de Jonge Balie Noord-Holland deel te nemen.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde opleiding Nederlands Recht met mooie studieresultaten
  • Aantoonbare interesse in de vakgebieden Ondernemingsrecht en/of Insolventie. Daarnaast is affiniteit met ondernemerschap een pré
  • Een proactieve en oplossingsgerichte instelling
  • Betrokkenheid en een klantgericht verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent ambitieus, sociaalvaardig, creatief en hebt gevoel voor humor
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift

Heb jij dit onderscheidend vermogen? Dan biedt Köster jou een uitdagende functie met een goede opleiding.

Interesse?
Neem contact op met Lotte Vuylsteke, HR adviseur: 023-5125025 of stuur je sollicitatie naar werkenbij@kadv.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.