Home Actueel Archief Tim Várdy wint Haarlemse Ondernemers Prijs 2015

Tim Várdy wint Haarlemse Ondernemers Prijs 2015

Archief
13-03-15

De 39-jarige ondernemer Tim Várdy is gekozen tot Haarlemse ondernemer van het jaar. De onafhankelijke ondernemersjury heeft tijdens de finale-avond Várdy gekozen uit de drie finalisten.

De jury vindt Várdy de meest inspirerende ondernemer van Haarlem, een voorbeeld voor collega-ondernemers en een ambassadeur van Haarlem als vestigingsstad voor ondernemers en bedrijven. Hij is al 15 jaar ondernemer van het bedrijf Timon Enterprise. Het bedrijf (4 werkzame personen) ontwikkelt en verkoopt designproducten onder merknamen als Festivalchair en Dutch Design Brand. De jury waardeert  Várdy – naast de bedrijfsprestaties – vooral ook op zijn authentieke en energieke ondernemerschap.

De Haarlemse Ondernemers Prijs is dé alomvattende ondernemersprijs Van en voor ondernemend Haarlem. Maar liefst 40 partners uit het Haarlemse bedrijfsleven, netwerken, gemeente, media en onderwijs ondersteunen wedstrijd en prijs. De uitgebreide ondernemerswedstrijd bestond uit: papieren presentaties, live jurypitches, een financiële accountantscheck, bedrijfsbezoeken en finalepresentaties.

Tijdens de finale-avond  met 240 gasten in de Lichtfabriek heeft de jury Tim Várdy uiteindelijk gekozen boven Nick Stals (Giftfor2 en Hotelspecials.nl) en Peter Hoes (Alpha Security). in 2016 zal de derde editie worden georganiseerd. Meer informatie: www.haarlemseondernemersprijs.nl

Deel dit artikel