Home Actueel Archief Tien halve finalisten van Haarlemvalley zijn bekend!

Tien halve finalisten van Haarlemvalley zijn bekend!

Archief
02-11-15

Vrijdag 30 oktober 2015 heeft een panel van dertig investeerders, mentors en een jury de top 10 startups voor Haarlemvalley 2015 geselecteerd. Namens Köster Advocaten zat Margot Span in de jury.

Present Your Startup, de wedstrijd van Haarlemvalley biedt startups een platform die een relatief kleine investering zoeken om de nationale en internationale markt met een innovatief concept te veroveren. Haarlemvalley wil van Haarlem een kapitaal stad maken, als suburb van Amsterdam focust Haarlemvalley zich op kleine investeringen met veel impact.

Zeven van de tien startups zullen zich presenteren op 25 november 2015 in de Lichtfabriek. Investeerders geven op de avond zelf aan of ze willen investeren. Zo werd er vorig jaar, bij de eerste editie van Present Your Startup bijna 300.000 euro live geïnvesteerd. De startups die dit jaar op het podium staan hebben zich twee maanden voorbereid met de startup versneller van Haarlemvalley, Prepare Your Startup. Ook dit jaar wordt de avond weer door Dragons Den presentator, Jort Kelder, gefaciliteerd. Op willekeurige volgorde gaat het om deze halve finalisten:

 

 

Deel dit artikel