Home Actueel Archief Terug bij Köster: Lucia van Leeuwen

Terug bij Köster: Lucia van Leeuwen

Archief
15-06-18

Sinds 1 juni is Lucia van Leeuwen terug bij Köster. Ze werkte de afgelopen twee jaar bij een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. “Ik heb daar veel geleerd, óók dat ik graag in direct contact met de ondernemers zelf werk. Bij Köster kan dat.

Lucia van Leeuwen studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (bachelor) en de Radboud Universiteit Nijmegen (master). Na een studentenstage bij een groot kantoor en een korte loopbaan bij een uitzendorganisatie, begon zij in 2011 als advocaat bij Köster. Ze maakte in 2016 een overstap naar DLA Piper, waar zij op de sectie Intellectual Property & Technology werkzaam was. Bij Köster gaat Lucia zowel het team Intellectuele Eigendom als het team Procesrecht versterken.”

Lucia rondde een specialisatieopleiding Grotius in nationaal en internationaal contracteren cum laude af. Ze is lid van de Vereniging Voor Auteursrecht en de Vereniging voor Intellectuele Eigendom / de Nederlandse groep van AIPPI (l’ Association Internationale pour la Protection de la Propriété Intellectuelle).

Deel dit artikel