Jennifer Horsten

“Voor cliënten ben ik een constructieve en betrouwbare samenwerkingspartner. Graag verdiep ik mij dan ook in de belangen en zienswijze van mijn gesprekspartner. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en een pragmatische insteek horen daar bij.”

Jennifer Horsten heeft een advies- en procespraktijk, die zich richt op de ondernemer. Zij adviseert en begeleidt cliënten veelvuldig in ontslagtrajecten (individueel ontslag, reorganisaties en ontslag van de statutair bestuurder). Zij fungeert als sparringpartner en verplaatst zich graag in de belevingswereld van de ander. Bijzondere interesse heeft zij voor flexibele arbeidsrelaties. Daarnaast is zij regelmatig betrokken bij fusies en overnames.

Jennifer onderhoudt nauw contact met haar cliënten. De begeleiding wordt dan ook afgestemd aan de hand van de behoefte van de cliënt. Daarbij is een goed begrip van de onderneming en de branche essentieel. Met een gezonde dosis abstract redeneervermogen verschaft Jennifer vlot inzicht in een situatie en kan zij de juiste verbanden leggen. Middels een zorgvuldige benadering en kritische houding komt Jennifer tot een ordelijke en pragmatische advisering.

Jennifer is advocaat sinds 2013. In 2018 heeft zij de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie succesvol afgerond. Zij is volwaardig lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Jennifer in het kort

Functie: Advocaat

Expertise: (Collectief) Arbeidsrecht en Flexibele arbeidsrelaties

DNA: Toegankelijk, verbindend, betrokken en analytisch

  • |
  • +31 6 30044165

  • |
  • horsten@kadv.nl

Artikelen van Jennifer

    Jennifer heeft nog geen artikelen geplaatst

Recente tweets

Jennifer heeft nog niets getweet