Team vastgoed- & bestuursrecht

Team vastgoed- & bestuursrecht

Ruimtelijke ordening is een vak apart. En ons op het lijf geschreven. We helpen cliënten door het doolhof van de regels die per gemeente verschillen en zo kunnen zij de plannen die zij hebben verwezenlijken. Bestemmingsplannen en plankaarten doorzien we in één oogopslag. Bovendien weten we hoe we de kans op toewijzing van de gewenste vergunning een gewenste bouwstop zo groot mogelijk maken.

Grote bouwprojecten verlopen zelden vlekkeloos. Aannemers kunnen bijvoorbeeld te maken krijgen met de situatie waarin een opdrachtgever de afspraken niet nakomt. Of dat nu tijdens de bouw of bij de oplevering gebeurt, ons Team Vastgoed- en Bestuursrecht zorgt ervoor dat het project alsnog tot een goed einde komt.

Wij adviseren en procederen m.b.t. bestuursrechtelijke kwesties tegen (semi) overheden. Niet alleen ruimtelijk (bestemmingsplannen en bestuursdwang), maar ook op het snijvlak met ondernemingsrecht (financieel toezicht).

Heb jij:

  • Minimaal 4 jaar ervaring in de advocatuur;
  • Kennis van Vastgoed en/of Bestuursrecht;
  • De ambitie om je verder te specialiseren.

dan maken wij graag kennis met jou!

Benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn bij dit team? Neem contact op met Theo Roest (06-55158296) of maak je interesse kenbaar bij Lotte Vuylsteke, HR adviseur: 023-5125025 of via werkenbij@kadv.nl.