Home Sectoren ICT & Privacy

ICT & Privacy

Bij de ontwikkeling van nieuwe apps of digitale diensten krijgt u te maken met vraagstukken op het gebied van ICT, privacy en artificial intelligence (AI).

Ons Team ICT, Privacy & AI kan u bij al deze vraagstukken bijstaan. Wij begrijpen én spreken uw taal. Wij begrijpen hoe de techniek werkt en wij hebben oog voor uw commerciële belangen. Dat is ook precies waar onze cliënten ons om waarderen en waarin wij ons onderscheiden.

Wij hebben ruime ervaring met het opstellen en uitonderhandelen van ICT-contracten, waaronder Service Level Agreements (SLA), Software-as-a-Service (SaaS), escrowovereenkomsten, licentieovereenkomsten en overeenkomsten met betrekking tot bescherming van ICT. Wanneer het ICT project niet zo gaat zoals gehoopt, zullen wij u bijstaan in de oplossing van het geschil.

Ook zijn wij expert op het gebied van privacy en kunnen wij ervoor zorgen dat uw onderneming voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Wij denken met u mee en kunnen u helpen met verwerkersovereenkomsten, privacy- en cookieverklaringen, datalekken en advisering over internationale datatransfers.

Ons team ICT, Privacy en AI staat voor u klaar om u te assisteren, in welke fase uw onderneming of het vraagstuk zich ook bevindt.

Bekijk alle berichten