Home Sectoren Fashion

Fashion

De modebranche is al jarenlang ons speelveld. Dit terrein kennen wij als geen ander. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten wat er in de dynamische modebranche speelt en wat bij de juridische advisering in de modebranche komt kijken. Tot onze cliënten behoren (internationale) modemerken, gevestigde en startende ontwerpers, producenten, private label leveranciers, handelsagenten, distributeurs, retailers, franchisegevers en franchisenemers.

Wij staan onze cliënten bij vanaf de creatie van een eerste ontwerp of introductie van een modecollectie of merk, inclusief registratie en bescherming, tot aan de handhaving – in en buiten rechte – van een ontwerp of merk. . Onze advisering en juridische bijstand kenmerkt zich door slagvaardigheid, creativiteit en kwaliteit – to make fashion work!

Onze juridische bijstand stopt niet bij een advies of procedure. Wij gaan verder; wij vertalen geschillen in ‘lessons learned’ en houden onze cliënten op de hoogte van de actuele juridische ontwikkelingen via workshops en cursussen over intellectuele eigendomsrechten in de mode.

Verder publiceren wij regelmatig columns en artikelen voor ‘FashionUnited’ en ‘Sport Partner’.

Team Fashion

Bekijk alle advocaten
Bekijk alle berichten