Sectoren

Binnen ons kantoor hebben we bijzondere aandacht voor een drietal sectoren. Van die sectoren weten we zo veel als mogelijk én leren we dagelijks bij. We monitoren ontwikkelingen, vertalen die naar praktische kansen en zoeken wetenschappelijke verdieping. Voor ondernemers in die sectoren zijn wij dé partner om mee samen te werken.

ICT & Privacy

Binnenkort beginnen met een webshop? Een nieuwe app ontwikkeld? Of bent u in de startfase van de ontwikkeling van een mooi stuk software? Stelt uw organisatie software ter beschikking via de cloud aan diverse klanten en wilt u de wereld gaan veroveren? Wilt u weten hoe het zit met het verwerken van persoonsgegevens in het licht van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR)? Of loopt uw ICT project niet zoals gehoopt? Ons team ICT, privacy en artificial intelligence (AI) staat voor u klaar om u te assisteren, in welke fase u zich ook bevindt.

Flex

Met minimaal drie betrokken partijen zijn flexibele arbeidsrelaties gecompliceerder dan de traditionele relaties tussen werkgever en werknemer. Bovendien is er op dit gebied nog relatief weinig jurisprudentie. De Wet werk en zekerheid (WWZ), waarin een wettelijk kader is vastgesteld voor flexibele arbeidsrelaties, is immers pas enkele jaren geleden in werking getreden.

Fashion

De modewereld is al jarenlang ons speelveld. Die jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten wat er in de modewereld speelt en wat bij de juridische advisering in de modebranche komt kijken. Tot onze cliënten behoren grote modemerken , gevestigde en startende ontwerpers, producenten, private label leveranciers, handelsagenten, distributeurs, retailers, franchisegevers en franchisenemers.