Vastgoed- & bestuursrecht

Vastgoed- & bestuursrecht

Grote bouwprojecten verlopen zelden vlekkeloos. Als aannemer kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met de situatie waarin een opdrachtgever de afspraken niet nakomt. Of dat nu tijdens de bouw of bij de oplevering gebeurt, ons Team Vastgoed- en Bestuursrecht zorgt ervoor dat uw projecten alsnog tot een goed einde komen.

Ook ondernemers die een pand willen huren of verhuren, worden daarin door ons begeleid in de onderhandelingsfase of bijvoorbeeld bij een ontruiming. In goed overleg zorgen wij ervoor dat de inhoud van de huurovereenkomst precies past bij uw doel en belang. Als er een geschil ontstaat over de nakoming, uitleg of uitvoering van de huurovereenkomst, bereiken wij het optimale resultaat.

Ruimtelijke ordening is een vak apart. En ons op het lijf geschreven. We helpen u door het doolhof van de regels die per gemeente verschillen en kunnen zo uw plan verwezenlijken. Bestemmingsplannen en plankaarten doorzien we in één oogopslag. Bovendien weten we hoe we de kans op toewijzing van een door u gewenste vergunning (of een door u gewenste bouwstop) zo groot mogelijk maken.

800 Tevreden klanten
922 Succesvolle zaken
10 Kilo papier
1.536 Kopjes koffie