Vastgoed- & bestuursrecht

Vastgoed- & bestuursrecht

Grote bouwproject verlopen zelden vlekkeloos. Als aannemer kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met de situatie waarin een opdrachtgever de afspraken niet nakomt. Of dat nu tijdens de bouw is, of bij de oplevering. Ons team Vastgoed- en Bestuursrecht zorgt ervoor dat uw projecten toch nog tot een goed einde komen.

Ondernemers die hun pand willen huren of verhuren, worden daarin begeleid door dit team, van de onderhandelingsfase tot een ontruiming. In goed overleg zorgen we ervoor dat dat de inhoud van de huurovereenkomst precies past bij uw doel en belang. Als er een geschil ontstaan over de nakoming, uitleg of uitvoering van de huurovereenkomst, bereiken wij het best mogelijke resultaat.

Ruimtelijke ordening is een vak apart en dat vak is ons op het lijf geschreven. We helpen u door het doolhof van per gemeente verschillende regels en weten hoe we uw plan kunnen laten verwezenlijken. We doorzien bestemmingsplannen en plankaarten in een oogopslag en weten hoe we u moeten helpen om de kans op toewijzing van een door u gewenste vergunning (of een door u gewenste bouwstop) zo groot mogelijk te maken.

800 Tevreden klanten
922 Succesvolle zaken
10 Kilo papier
1.536 Kopjes koffie