Home Advocaten Nicky Loekemeijer

Nicky Loekemeijer

De oplossing voor een geschil ligt niet altijd alleen binnen het juridisch spectrum. Mijn achtergrond in de sociale geografie en planologie helpt mij met een bredere blik een zaak te behandelen.

Nicky Loekemeijer is werkzaam als advocaat binnen het team Vastgoedrecht en focust zich daarbij op het algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht en ruimtelijke ordening. Nicky houdt zich onder andere bezig met bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen en handhavingskwesties.

Een cliënt kan erop vertrouwen dat een zaak bij Nicky in goede handen is. Nicky probeert altijd de zaak naar een goede oplossing te leiden. Deze moet in haar ogen praktisch uitvoerbaar zijn op de lange termijn. Het is noodzakelijk daarbij verder te kijken dan het juridische geschil. Over de te volgen route zal Nicky eerlijk adviseren:

“Niemand zit te wachten op jarenlange, kostbare juridische procedures waarbij de onderlinge verhoudingen alleen maar meer op scherp komen te staan en waarbij die procedures uiteindelijk niet tot een oplossing (voor de lange termijn) leiden.”

In januari 2018 is Nicky beëdigd als advocaat. Voordat Nicky bij Köster Advocaten aan de slag ging, heeft zij 5 jaar bij een Amsterdams advocatenkantoor gewerkt waar zij zich eveneens bezig hield met het vastgoedrecht. Zij heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Amsterdam. Naast haar juridische opleiding heeft zij ook een bachelor sociale geografie & planologie afgerond.

In haar vrije tijd danst Nicky graag salsa, bachata en kizomba en geeft zij ook dansles.