Home Advocaten Nadine Rademaker

Nadine Rademaker

Wanneer ik een doel voor ogen heb, ben ik vastberaden om dat doel te bereiken.

Nadine Rademaker is als advocaat werkzaam in de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Zij houdt zich voornamelijk bezig met bestuurders-  en aandeelhoudersgeschillen en met het maken en uitleggen van overeenkomsten.

Nadine behaalde haar masterdiploma civiel recht in Leiden. Tijdens haar studie werkte zij onder meer als bestuurslid en juridisch adviseur bij de Rechtswinkel Groningen, organiseerde ze voor het Studentengenootschap voor Onderneming en Recht (S.G.O.R.) een congres over het herstructureren van vennootschappen. Ook werkte Nadine als taalcoach voor inburgeraars.

Na haar studie begon Nadine als business developer bij het Amsterdamse advocatenkantoor Freshfields Bruckhaus Deringer. In deze functie volgde ze alle ontwikkelingen in de markt op de voet om zo samen met de advocaten pitches voor potentiële cliënten te schrijven. “Bij Köster ontwikkel ik mij nu tot specialist in het ondernemingsrecht”, vertelt Nadine. “Het competitieve en afwisselende karakter van het vak in combinatie met de toegankelijkheid van dit kantoor spreken mij enorm aan.”