Home Advocaten Melissa Notkamp

Melissa Notkamp

Het vastgoedrecht is een zeer dynamisch rechtsgebied, met mijn pragmatische instelling en nuchtere blik zorg ik voor structuur en helderheid in mogelijke kwesties en juridische vraagstukken.

Melissa Notkamp maakt deel uit van het team vastgoed- en bestuursrecht. Heldere communicatie, een proactieve houding en goed contact met cliënten zijn punten die voor Melissa bij haar dagelijkse werkzaamheden van groot belang zijn. Melissa heeft zowel haar bachelor als master Nederlands Recht afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar masterscriptie bestond uit een onderzoek naar de doelstellingen en efficiency van de Wet Doorstroming Huurmarkt.

Tijdens haar studie heeft Melissa stages gelopen bij verschillende advocatenkantoren. Gedurende deze stages is haar interesse voor de advocatuur des te meer gegroeid. Daarnaast was Melissa tijdens haar studententijd actief als bestuurslid bij de Rechtswinkel Groningen en heeft zij zich bezig gehouden met het opzetten van een Legal Team binnen de Student Consultancy Group. Op 16 februari 2022 is Melissa beëdigd als advocaat.