Home Lotte Vuylsteke

Lotte Vuylsteke

Bij Köster heb je zelf de regie over je carrière. Als HR-adviseur kan ik bijdragen aan een cultuur waar groei en ontwikkeling voorop staan.

Lotte Vuylsteke weet dat werk een belangrijk deel van je leven vormt. Voor de actieve, gedreven mensen die bij Köster werken, vormt de mogelijkheid om te groeien een belangrijke drijfveer. Daarom stimuleert ze actieve deelname aan netwerken, zoals De Jonge Balie. Omdat plezier een van de belangrijkste ingrediënten voor succesvolle samenwerking is, zoekt ze ook sportieve uitdagingen voor het hele kantoor.

Als ondernemend kantoor met een breed scala aan rechtsgebieden, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en hebben we altijd plaats voor student-stagiaires. Iedereen die bij Köster solliciteert, komt langs het bureau van Lotte. “Binnen een veelzijdige organisatie werk ik dagelijks met mensen die van hun vak houden en daar het beste uit willen halen”, vindt Lotte. “Je krijgt hier dan ook veel ruimte om daar zelf invulling aan te geven. Zo houd je de regie over je loopbaan.”

Lotte Vuylsteke heeft ervaring in diverse HR-functies, onder meer in de zorgsector. In haar vrije tijd is Lotte hockeykeepster.