Home Advocaten Lisanne van Geest

Lisanne van Geest

Voor cliënten ben ik een adviseur op het gebied van arbeidsrecht, waar zij ook kunnen aankloppen voor strategische vragen. Doordat ik de context ken waarbinnen zij opereren, kan ik gericht adviseren over hoe de onderneming ingericht kan worden en welke aanpassingen tot een verbetering kunnen leiden. Vanwege de nauwe samenwerking met mijn cliënten, los ik kwesties op, op een manier die past bij de onderneming en de persoonlijke situatie. Daar ligt mijn toegevoegde waarde.

Lisanne van Geest is arbeidsrechtadvocaat voor ondernemers. Van reorganisaties en individuele ontslagzaken tot advisering over cao’s en begeleiding in medezeggenschapstrajecten. Lisanne staat werkgevers bij met een scherpe blik en een gezonde dosis enthousiasme. In het team Flexibele arbeidsrelaties focust zij met name op cao-toepassing en is zij veelvuldig betrokken bij de aan- en verkoop van intermediairs.

Lisanne hanteert in haar praktijk een persoonlijke aanpak. Zij kent de cliënt en de ontwikkelingen binnen de onderneming en stemt haar aanpak hierop af. Ook zorgt zij voor kennis van de branche waarin de onderneming actief is. Zo speelt Lisanne in op de verschillende ontwikkelingen en is zij steeds up-to-date. “Voor cliënten ben ik een adviseur op het gebied van arbeidsrecht, waar zij ook kunnen aankloppen voor strategische vragen. Doordat ik de context ken waarbinnen zij opereren, kan ik gericht adviseren over hoe de onderneming ingericht kan worden en welke aanpassingen tot een verbetering kunnen leiden. Vanwege de nauwe samenwerking met mijn cliënten, los ik kwesties op, op een manier die past bij de onderneming en de persoonlijke situatie. Daar ligt mijn toegevoegde waarde.”

Lisanne is advocaat sinds 2011 en heeft de Specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie cum laude afgerond.