Home Advocaten Linda van Keulen

Linda van Keulen

De grote diversiteit aan bedrijven en het commerciële belang maken dat het ondernemingsrecht en insolventierecht een perfecte match is voor mij. Het keer op keer zoeken naar een passende en heldere oplossing is een enorme drijfveer.

Linda is werkzaam voor de teams Ondernemingsrecht en Faillissementsrecht. Linda is praktisch ingesteld maar toch kritisch, wat haar een goede match maakt met de teams waar zij voor werkt. Zij behaalde haar bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens de bachelor heeft Linda zich voornamelijk gericht op het ondernemingsrecht, insolventierecht en de procesvoering. Zij behaalde haar master privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam in 2021. Linda heeft haar masterscriptie geschreven over de verruiming van enquêtebevoegdheden in concernverhoudingen.

Gedurende haar studie heeft Linda gewerkt voor een aantal verschillende advocatenkantoren, waar zij haar passie voor de advocatuur heeft ontwikkeld. Tijdens haar stage bij Köster werd deze passie nogmaals bevestigd. Tijdens haar master heeft Linda in het bestuur gezeten van een studievereniging die zich bezighoudt met het organiseren van activiteiten die de band tussen studenten en de arbeidsmarkt versterkt. Linda is op 25 augustus 2021 beëdigd als advocaat.