Home Advocaten Linda Relouw

Linda Relouw

In het contractenrecht eindigt de samenwerking niet nadat het contract geschreven is. Ik blijf ook sparringpartner als het aankomt op de uitvoering.

Linda Relouw is advocaat sinds 2008 en specialist in het contractenrecht. Ze bedenkt graag samen met een ondernemer hoe je iets kunt opbouwen en vormgeven. Daarom spart ze graag met haar cliënten over de specificaties van hun product, de markt waarin zij actief zijn, en de kansen en risico’s die daarbij spelen. Linda: “Ik denk graag in mogelijkheden en heb een innerlijke drive om het uiterste uit een zaak of onderhandeling te halen voor mijn cliënten waarbij ik oog heb voor de commerciële belangen”.

Ze procedeert ook regelmatig over contracten, waarbij de strijd vaak gaat over de bewoording en de uitleg ervan. De lessen die daaruit volgen, past ze vervolgens weer toe bij het opstellen van nieuwe contracten.

Binnen het contractenrecht hebben commerciële samenwerkingsverbanden zoals distributie-, franchise- en agentuurrelaties haar bijzondere aandacht.

Linda Relouw werkt sinds begin 2017 bij Köster. Hiervoor werkte zij bij een niche kantoor gespecialiseerd in onder meer franchise. Linda is breed opgeleid binnen het ondernemingsrecht en heeft onder meer ondernemingen geadviseerd en bijgestaan in het kader van overnames. Deze ervaring komt nu nog goed van pas in onder meer de franchise praktijk. Linda rondde de postdoctorale Grotius-opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren cum laude af. Ze is lid van de Vereniging van Distributie, Franchise en Agentuur (DFA).