Home Advocaten Joelle Buist

Joelle Buist

Ik probeer altijd goed te luisteren naar het verhaal van mijn cliënten en om door te vragen en daarmee het werkelijke belang te achterhalen. Met mijn zorgvuldige en gestructureerde aanpak breng ik snel de nodige duidelijkheid voor mijn cliënten, om tot een passende oplossing te komen.

Joelle Buist maakt deel uit van het team Arbeid & Flex. Tijdens haar bachelor Rechtsgeleerdheid heeft Joelle een passie voor het arbeidsrecht ontwikkeld. Joelle heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden afgerond. Daarna heeft zij haar master Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam behaald. Haar masterscriptie schreef zij over uitlatingen op sociale media door werknemers en daaropvolgend ontslag.

Tijdens haar studie heeft Joelle stages gelopen bij verschillende advocatenkantoren. Daarnaast was Joelle tijdens haar studententijd actief als bestuurslid van een juridische studievereniging in Leiden en heeft zij als vrijwilliger gewerkt bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Leiden.

In april 2023 is Joelle begonnen als juridisch medewerker.