Home Advocaten Jan Koekkoek

Jan Koekkoek

Wat me zo aantrekt in de samenwerking met andere disciplines, zoals accountancy of HR, is dat je vanuit andere perspectieven naar problemen leert te kijken.

Vanuit zijn specialisatie ondernemingsrecht is Jan Koekkoek vooral bezig met overnames, reorganisaties en aansprakelijkheid. Hij heeft daarbij een uitgesproken belangstelling voor de zorgsector. Daar doet Jan naast zijn praktijk dan ook veel bestuurswerk, met commissariaten in diverse takken, variërend van kinderopvang tot ouderenzorg.

Jan is een echte netwerker. Hij richt zich op het bredere perspectief, met de intellectuele uitdaging heel diverse problemen op te kunnen lossen. Met zijn brede interesse is hij de strategische sparringpartner en adviseur die cliënten naar creatieve oplossingen leidt.

De eigen stijl van Köster past goed bij hem, vindt Jan: “Die is direct en no-nonsens. Geen cliënt zit te wachten op een advies van twintig kantjes. Die moet krijgen wat hij vraagt – en liefst meer dan hij verwacht.”

Jan Koekkoek is partner en richt zich op het ondernemingsrecht. Naast zijn werk als advocaat is hij lid van de Raad van Toezicht bij Stichting Vrijwaard en bij Stichting Alphen op één lijn, en voorzitter van de Klachtencommissie van Stichting Triversum, Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie.