Home Advocaten Jan Jaap van Deventer

Jan Jaap van Deventer

De hands-on-mentaliteit en het hoge praktische gehalte van het faillissementsrecht passen bij mij. Ik houd van aanpakken.

Jan Jaap van Deventer richt zich binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht vooral op het economisch gezond maken van bedrijven. Zijn ervaring als curator in faillissementen komt hierbij goed van pas. Met behulp van juridische gereedschappen helpt hij bedrijven vooruit, ook als ze in zwaar weer zitten. Zijn aanpak is praktisch, gedreven en resultaatgericht.

Jan Jaap ziet in een organisatie snel waar de kansen liggen en met welke mensen hij die kan omzetten in een positief resultaat. “Met die eigenschappen coach ik mijn cliënten in het proces van sanering”, licht hij toe. Hij neemt zijn cliënten bij de hand en loodst ze langs de verschillende mogelijkheden. Op die manier helpt hij zijn cliënten om zelf bepaalde dingen te ontdekken, daarvan te leren en zo verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor hun besluiten.

Jan Jaap van Deventer is sinds 1999 partner bij Köster. Zijn doelgerichte doorzettingsvermogen toont hij ook buiten zijn werk, waar hij deelneemt aan Iron Man-triatlons.