Home Advocaten Francijn de Rotte

Francijn de Rotte

Het adviseren en begeleiden bij de aan- of verkoop van een onderneming is zoveel meer dan alleen het opstellen van een koopovereenkomst.

Francijn is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht met een specifieke focus op transacties en alles wat daarbij komt kijken. Voordat zij bij Köster kwam werken, werkte Francijn 10 jaar als advocaat voor HVG Law in de corporate commercial en M&A praktijk. Daar is de liefde voor het ondernemingsrecht en met name de fusies en de overnames aangewakkerd en verscherpt.

Francijn adviseert en begeleidt haar cliënten in alle aspecten en fases van een transactie, van een Letter of Intent LOI, via een due diligence onderzoek tot en met de uiteindelijke transactiedocumentatie en alle – ook minder juridische – aspecten die daarbij komen kijken: “Mijn doel is om in elk traject wéér de cliënt aan hand te nemen in het gehele traject. Het adviseren en begeleiden bij de aan- of verkoop van een onderneming is zoveel meer dan alleen het opstellen van een koopovereenkomst.

Naast het begeleiden van transacties heeft Francijn uitgebreide ervaring op het gebied van corporate governance, joint venture overeenkomsten, fusies en overige ondernemingsrechtelijke zaken.

Francijn werkt sinds 2021 bij Köster. Zij studeerde in 2011 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2016 rondde zij de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht af.