Home Advocaten Fenna van Dorsser

Fenna van Dorsser

Ik heb het analytische vermogen, een fascinatie voor rechtsregels uit verschillende rechtsgebieden, kan goed en overtuigend schrijven en betrokkenheid om uw zaak tot een goed einde te brengen. Ik blijf ook zelf met de voeten in de modder staan, omdat ik door het voeren van een feitelijke praktijk een betere cassatieadvocaat ben.

Fenna van Dorsser is advocaat bij de Hoge Raad. Als allround civilist voert Fenna een brede cassatiepraktijk. Haar cassatiepraktijk bestaat uit arbeidsrecht, privacyrecht, Intellectueel Eigendomsrecht (IE), onrechtmatige publicaties/uitzendingen, insolventierecht, goederenrecht en civiel procesrecht. Ook in andere civielrechtelijke onderwerpen is Fenna goed onderlegd. Fenna wordt als cassatieadvocaat vaak ingeschakeld door advocaten (“Lawyers Lawyer”) om mee te denken in hoger beroep. Daarmee vergroten zij de kans op succes zowel in hoger beroep als in cassatie.

Nadat Fenna in 2010 de Master Bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit cum laude afrondde, is gaan werken als (cassatie)advocaat bij een kantoor in Rijswijk. Zij heeft daar toonaangevende cassatieprocedures gevoerd. Na meer dan 11 jaar heeft zij de overstap naar Köster gemaakt om het team cassatie en het team procesrecht te versterken.

Fenna zit in het bestuur van de Vereniging voor Civiele Cassatieadvocaten (VCCA). In deze hoedanigheid zit zij geregeld aan tafel met de raadsheren van de Hoge Raad. Fenna publiceert en doceert regelmatig.

Haar cliënten waarderen Fenna om haar juridische vakkennis, betrokkenheid en praktisch aanpak. Zij reageert snel en adviseert helder.