Home Advocaten Elma Vos

Elma Vos

Elma is werkzaam voor de teams Ondernemings- en Faillissementsrecht. Zij heeft haar bachelor rechtsgeleerdheid en master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Daarnaast studeerde zij ook Economie aan de Universiteit van Amsterdam, waarna zij daar ook haar master Finance behaalde. Aan het einde van haar studies lag haar hart uiteindelijk bij het recht. Haar masterscriptie schreef zij over grensoverschrijdende herstructureringen in het licht van de mobiliteitsrichtlijn.

Het ondernemings- en dan vooral het insolventierecht sluiten perfect aan bij haar twee studies. Haar cijfermatige inzicht en juridische inhoudelijke kennis zorgen ervoor dat zij vraagstukken snel doorziet. Het geeft haar de tools om de koppeling te maken tussen de relevante cijfers en de gevolgen van die cijfers voor de juridische beoordeling. Waardevolle eigenschappen voor de kwesties waarmee zij zich binnen het team van Ondernemings- en Faillissementsrecht bezighoudt.

In januari 2022 heeft Elma twee maanden stage gelopen bij Köster. In januari 2023 is zij begonnen als juridisch medewerker.