Home Advocaten Daisy Greuter

Daisy Greuter

Iedere zaak is anders en juist dat maakt het arbeidsrecht voor mij zo interessant. Mijn bèta achtergrond komt goed van pas en zorgt voor een gestructureerde aanpak.

Daisy Greuter is werkzaam als advocaat voor de teams arbeidsrecht en flexibele arbeidsrelaties. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen typeren haar. Na haar ervaringen bij zowel grote als kleine kantoren, werd duidelijk dat de toegankelijke benadering en persoonlijke aanpak van Köster het beste aansloot op haar werkwijze. “Iedere zaak is anders en juist dat maakt het arbeidsrecht voor mij zo interessant. Mijn bèta achtergrond komt goed van pas en zorgt voor een gestructureerde aanpak.”

Daisy behaalde haar bachelor, master privaatrecht en master arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft Daisy verschillende stages gelopen en is zij actief geweest bij de Amsterdamse studievereniging arbeidsrecht. Daarnaast was zij werkzaam als student-assistent bij de leerstoelgroep privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Haar scriptie schreef zij over platformarbeid en het werkgeversbegrip.