Home Advocaten Archana Mahabiersing

Archana Mahabiersing

Zowel procederen als beslag leggen en executeren, gaat veel verder dan alleen het toepassen van het recht. Strategie, creativiteit en timing zijn minstens zo belangrijk.

Archana Mahabiersing begon haar carrière als advocaat in 2013 en is gespecialiseerd in procesrecht. Daarnaast leidt zij binnen het team procesrecht het team beslag- en executierecht.

Procederen is meer dan alleen met juridische kennis een zaak bepleiten; het vergt strategisch en scherpzinnig denken. Hierin ziet Archana haar toegevoegde waarde: “Er zijn er veel processuele middelen om het beloop van een zaak te beïnvloeden. Die moet je creatief en doordacht gebruiken om het beste resultaat voor je cliënten te boeken”.

Archana is een echte doorbijter; gedreven en vasthoudend. Ze heeft een echte winnaarsmentaliteit. Eigenschappen die uitstekend passen bij haar rol als procesrechtadvocaat.

Tot en met februari 2018 was Archana bestuursvoorzitter van de Vereniging Jonge Balie Noord-Holland. In 2019 rondde zij de Grotius specialisatieopleiding ‘Nationaal en internationaal contracteren’ met succes af.

Archana is sinds 2021 bestuurslid van de Vereniging van incasso- en procesrechtadvocaten (VIA), de (enige) procesrecht-specialistenvereniging binnen de Nederlandse Orde van Advocaten.

Archana is een gepassioneerd voetbalfan en is ledenraadslid van de supportersvereniging van haar favoriete voetbalclub.

Cliënten

“Nu voor de tweede maal heeft ICP Corporate Finance helaas een beroep moeten doen op Koster Advocaten. Afgelopen jaar erg prettig en goed samengewerkt met Archana Mahabiersing op een lastige incasso-zaak. De uitkomst was boven verwachting door de vasthoudendheid van Archana. Op alle fronten hebben we ons gelijk gehaald. Ik was zeer onder de indruk van haar aanpak en pleidooi in de rechtbank. Dit jaar weer een nieuwe en ingewikkelde zaak casus met Archana besproken en mij valt op dat zij in staat is om snel de essentie uit een geschil te destilleren en daarbij pragmatisch en doortastend te werk gaat. Ik kan haar van harte aanbevelen. Een topadvocate met een fijne persoonlijkheid bovendien.”

Bastiaan Visser, directeur ICP Corporate Finance, Amsterdam.