Home Over Köster

Over Köster

Köster bestaat uit een veelzijdige mix van ervaren en jonge advocaten, die ook duidelijke gezamenlijke noemers hebben, zoals betrokkenheid, inventiviteit en een winnaarsmentaliteit.

Wij focussen ons op verschillende rechtsgebieden. Omdat deze rechtsgebieden continu in beweging zijn, veranderen de regels en dus ook onze rol als advocaat. Daar zijn we ons van bewust. Om ‘het ideale kantoor van nu’ te blijven, zijn we veeleisend naar onszelf. We hebben keuzes gemaakt voor specifieke branches en rechtsgebieden, en investeren daarom gericht in kennis en expertise. Zo zijn we in staat problemen voor onze cliënten te voorkomen, voordat ze ontstaan. Bovendien begrijpen we onze cliënt en zijn branche daardoor goed.

We staan daarbij erg open voor frisse ideeën. Sterker nog: van onze mensen verwachten we dat ze elkaar voeden met vernieuwende visies en daar scherpe discussies over voeren.

Authentiek

Wij zijn authentieke, zelfverzekerde professionals met passie voor onze klanten en ons eigen vakgebied. Wat ons drijft is dat wij waarde willen toevoegen aan onze klant. Elke keer een stapje verder. We willen samen met onze partners meebouwen aan hun ondernemerschap. En dat zeggen we niet alleen uit beleefdheid, maar omdat we zelf ook ondernemers zijn.

Deskundig

Wij zijn expert in het vertalen van complexe (juridische) vraagstukken naar praktisch toepasbare adviezen en oplossingen. Snel en praktisch. Dit lijkt simpel, maar deze vertaling kan je alleen maken als je het vak meester bent en het beheerst. En dat doen wij.

Gedreven

Wij geloven in duurzame relaties. We are in it for the long run, niet voor de “hit and run”. We willen investeren in onze relaties, omdat onze ervaring ons leert dat dit voor onze klanten op langere termijn de meeste impact oplevert en ons de meeste voldoening geeft.

Wij werken vanuit het uitgangspunt dat het meer energie geeft om de mogelijkheden te benadrukken en te onderzoeken. Wij willen, al dan niet proactief, altijd zoeken naar oplossingen. Dit creëert beweging, energie en impact. Verwacht geen meepraters of risico-mijders.

We gaan het echt met je aan, we zijn eerlijk, recht voor zijn raap en, als het moet, gaan we voor je door het vuur. En als die benadering niet bij je past, dan moet je een meer traditionele advocaat zoeken.

Dichtbij

Wij zijn advocaten die willen weten wat er bij onze klanten gebeurt, niet alleen omdat we geïnteresseerd en nieuwsgierig zijn, ook omdat we geloven dat een groter begrip van onze klanten leidt tot nog completere en betere (juridische) dienstverlening. Daarbij kijken we altijd naar wat wij toe kunnen voegen en wat de meest waardevolle en passende rol is.

Wij staan dichtbij, zijn laagdrempelig en geloven dat we met onze (brede) aanpak het verschil maken.

Vooruitstrevend

Wij zijn thought leaders. Met onze inzichten, opinies en ideeën zitten we altijd voorop de golf en beïnvloeden we (publieke)discussies op belangrijke thema’s.

Wij hebben een aanpak ontwikkeld, waarbij we niet alleen aan tafel komen bij conflicten of procedures, maar waar we juist vroegtijdig problemen voorkomen en leren van de dingen die beter kunnen. Een cyclisch proces, waarbij recht altijd een tool is en nooit een doel op zich. Waarbij we vaker met je aan tafel zitten dan de gemiddelde advocaat en daarmee ervoor zorgen dat onze klanten kunnen doen waar ze goed in zijn. We bepalen samen waar, hoe en wat nodig is om de grootste impact te creëren.

Verbindend

Wij zijn verbinders. Wij creëren graag platforms waarop onze partners, onze klanten en wij elkaar kunnen vinden. Op deze wijze zorgen we voor betekenisvolle samenwerkingen en duurzame groei van ondernemingen.

Cliënten portfolio

We zijn trots op onze cliënten. Hieronder treft u een selectie van enkele van de mooie ondernemingen met wie wij mogen samenwerken.

Bekijk alle cliënten Bekijk meer minder

MVO Köster

Köster voert een duurzaam beleid op het gebied van MVO. Dit beleid heeft drie speerpunten, te weten: People, Planet en Profit. Als onderneming maken wij bewuste keuzes om een goede balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Winst maken is voor ons geen doel op zich. Wij willen een duurzame bijdrage leveren aan een duurzame maatschappij. Hierbij richten wij ons op nieuwe (markt-)kansen, groei en innovatie met winst voor mens, milieu en maatschappij.