Home Actueel Archief Over 3 weken; de finale van Present Your Startup 2016!

Over 3 weken; de finale van Present Your Startup 2016!

Archief
04-11-16

Wie staan er in de finale van Present Your Startup 2016? Hieronder een kort overzicht van de finalisten die zullen knallen tijdens de finale op 23 november 2016 in de Lichtfabriek.

 

 

Accessart
een online kunstplatform dat geselecteerde kunstenaars linkt aan potentiële kopers. Er wordt direct gekocht van de kunstenaars waardoor de prijs voor het kunstwerk eerlijk wordt bepaald door de markt. 

Founder Sabrina Bos komt uit Amsterdam
Regiofinalist Gooi & Vechtstreek.

 

 

NIGW
heeft als doel dat ouderen langer veilig en gezond thuis kunnen wonen én betere zorg ontvangen. Om dit te bereiken, biedt NIGW een slimme online beoordeling (in 35 landen gebruikt), om de zorgbehoefte en veiligheidsrisico’s van ouderen in kaart te brengen. NIGW is actief in Nederland en China.

Founder Tjalke de Jong komt uit Hilversum.
Regiofinalist Gooi & Vechtstreek.

 

 

NoFoodWasted:
wil de strijd tegen voedselverspilling aangaan. Een simpel maar zeer doeltreffend concept waarbij supermarkten via de Afgeprijsd App producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten, kunnen aanbieden met korting.

Founder August de Vocht komt uit Den Bosch
Regiofinalist Haarlem.

 

 

SwipeGuide
weg met onduidelijke en onhandige gebruikershandleidingen: SwipeGuide biedt een cloud platform voor het maken, delen en gebruiken van (visuele) instructie handleidingen die op elk moment kunnen worden aangepast. Toegankelijk op elk platform en op elk moment. 

Founder Willemijn Schneyder komt uit Haarlem
Regiofinalist Haarlemmermeer -Schiphol.

 

 

Restoranto:
ook deze startup wil de strijd tegen voedselverspilling aangaan. Met de Restoranto App ontvang je last-minute kortingen van restaurants bij jou in de buurt. Voor elke maaltijd die via de app geboekt wordt, doneert Restoranto een maaltijd in Oeganda.

Founder Ralph de Groot komt uit Rotterdam
Regiofinalist Zaanstreek.
 

 

 

Ridiculously Good 
de missie van deze sociale onderneming is om mensen volop te laten genieten en tegelijkertijd gezonder en bewuster te laten leven. De raw chocolate bar van Ridiculously Good wordt gemaakt van rauwe cacao uit Equador – met pure, gezonde en eerlijk verkregen ingrediënten – en geproduceerd en verpakt bij een sociale werkplaats.

Founder Shemara Pijpers komt uit Haarlem
Regiofinalist Zaanstreek.
 

 

 

Waterly:  
een vernieuwende sociale onderneming die een nieuwe categorie gezonde dranken produceert. Waterly introduceert de op water gebaseerde drankjes met verse fruit- en kruidensappen – laag in calorieën en productiviteit verhogend – voor de premium kantorenmarkt. Met de boodschap “schoon drinkwater voor iedereen”, maakt Waterly het mogelijk om schoon drinkwater te verkrijgen in ontwikkelingslanden.

Founder Bart Verweijen komt uit Zaandam
Regiofinalist Gooi & Vechtstreek.

 

 

Wilt u het event komen bezoeken? Koop dan nu uw ticket voor Present Your Startup op 23 november 2016 in Haarlem.

KOOP TICKET 

Aanvang VIP: 17.00 uur
Aanvang show: 19.00 uur
Einde: 22.30 uur 

Aansluitend een inbegrepen borrel om na te praten met startups en investeerders.

Deel dit artikel