Fashion

Over de sector Fashion

De modewereld is al jarenlang ons speelveld (of bijvoorbeeld specialisme, vakterrein, werkterrein, vakgebied, discipline). Die jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten wat er in de modewereld speelt en wat bij de juridische advisering in de modebranche komt kijken. Tot onze cliënten behoren grote modemerken, gevestigde en startende ontwerpers, producenten, private label leveranciers, handelsagenten, distributeurs, retailers, franchisegevers en franchisenemers.

Wij staan onze cliënten bij vanaf de creatie van een ontwerp tot aan de bescherming van een ontwerp of merk in of buiten de rechtbank. Onze advisering en juridische bijstand kenmerkt zich door slagvaardigheid, creativiteit en kwaliteit –  to make fashion work!

Onze juridische bijstand stopt niet met een procedure of advies. Wij gaan verder; wij leiden onze cliënten ook op via workshops en cursussen over intellectuele eigendomsrechten en mode en adviseren bij de introductie van modecollecties en merken.

Verder publiceren wij regelmatig voor ‘FashionUnited‘ en ‘ Sport Partner‘.

ICT & Privacy

Binnenkort beginnen met een webshop? Een nieuwe app ontwikkeld? Of bent u in de startfase van de ontwikkeling van een mooi stuk software? Stelt uw organisatie software ter beschikking via de cloud aan diverse klanten en wilt u de wereld gaan veroveren? Wilt u weten hoe het zit met het verwerken van persoonsgegevens in het licht van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR)? Of loopt uw ICT project niet zoals gehoopt? Ons team ICT, e-commerce en privacy staat voor u klaar om u te assisteren, in welke fase u zich ook bevindt.

Lees meer

Flex

Met minimaal drie betrokken partijen zijn flexibele arbeidsrelaties gecompliceerder dan de traditionele relaties tussen werkgever en werknemer. Bovendien is er op dit gebied nog relatief weinig jurisprudentie. De Wet werk en zekerheid (WWZ), waarin een wettelijk kader is vastgesteld voor flexibele arbeidsrelaties, is immers pas enkele jaren geleden in werking getreden.

Lees meer

Fashion

De modewereld is al jarenlang ons speelveld. Die jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten wat er in de modewereld speelt en wat bij de juridische advisering in de modebranche komt kijken. Tot onze cliënten behoren grote modemerken , gevestigde en startende ontwerpers, producenten, private label leveranciers, handelsagenten, distributeurs, retailers, franchisegevers en franchisenemers.

Lees meer

Team | Fashion