Home Actueel Archief NW23 Workshop ‘Tips en tricks voor slim juridisch zaken doen’ 21 mei a.s.

NW23 Workshop ‘Tips en tricks voor slim juridisch zaken doen’ 21 mei a.s.

Archief
05-05-15

LET OP: DIT BETREFT EEN OPENBAAR EVENT VOOR ALLE NW23 EN YMKB LEDEN!

Creatieven hebben een blindspot voor kleine lettertjes, voorwaarden en contracten. Dat kan je heel veel geld kosten, of juist schelen. Om te helpen die kant van het zakendoen strak te trekken organiseert Netwerk023 samen met Köster Advocaten een workshop die je verder helpt. Zeker komen, hier ga je geen spijt van krijgen!

Hoe verder na het winnen van een nieuwe opdracht? Vaak gaan partijen enthousiast aan de slag, terwijl er nog niets op papier staat. Herkenbaar? Hoe weet je of je algemene voorwaarden nog wel in orde zijn? En wat gebeurt er met jouw ideeën als de opdracht naar een ander gaat?

Margot Span en Birgit de Bruijn van Köster Advocaten vertellen, aan de hand van praktijkvoorbeelden, welke zaken van belang zijn voor jou als zelfstandig ondernemer waar het gaat om contracteren. Tijdens deze workshop krijg je in vogelvlucht onmisbare” tips and tricks” die je kunt gebruiken om op de juiste manier afspraken te maken met jouw opdrachtgevers. Zij staan met name stil bij bescherming van de opdrachtnemer, het zeker stellen van de overeengekomen opdracht en vergoeding en het beperken van aansprakelijkheidsrisico’s.

De volgende aspecten komen daarbij aan bod:

Het is ook mogelijk om eigen voorbeelden aan te dragen. Indien je een concreet voorbeeld wilt bespreken, stuur dan een e-mail naar span@kadv.nl of debruijn@kadv.nl.

Je kunt je hier aanmelden voor de (gratis) workshop die plaatsvindt op donderdag 21 mei 2015 van 15:30 uur tot 17:00 uur bij Zaamen Nieuwe Gracht 3, Haarlem.

Tot ziens bij NW23!

 

Deel dit artikel