MENU
Carrière

Carrière

Köster Advocaten is een ondernemend advocatenkantoor van middelgrote omvang; er werken momenteel 26 advocaten en in totaal ruim 50 mensen.

Wij denken proactief mee met onze cliënten en komen met creatieve oplossingen voor hun zakelijke en juridische problemen. Of het nu gaat om adviseren of procederen; soms is een conventionele aanpak het beste, soms een no-nonsense aanpak, maar altijd staat de kwaliteit voorop.

Om de kwaliteit te waarborgen wordt er tijdens je carrière bij Köster Advocaten veel aandacht geschonken aan verdere ontwikkeling door onder andere opleiding en begeleiding. Behalve de mogelijkheid externe cursussen te volgen, is er jaarlijks een ruim aanbod van inhouse-cursussen van vooraanstaande docenten.

Wij zoeken advocaten die nuchter zijn. Advocaten die niet naast hun schoenen lopen, maar passen in onze open en actiegerichte cultuur. Er wordt hard gewerkt, maar wij verliezen de balans tussen werk en privé zeker niet uit het oog. Sterker nog, bij ons is parttime werken bespreekbaar. Naast het streven naar een optimale balans krijgt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bij ons, zowel op kantoor als privé, veel aandacht (zie elders op de site).

Kantoorbreed worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder het jaarlijkse kerstdiner, een kantoordag met allerlei activiteiten en een mid-zomer barbecue. Veel aandacht wordt gegeven aan Jonge Balie-activiteiten en vaak wordt de werkweek in onze stamkroeg afgesloten.