MENU
Samenwerking

Samenwerking

Köster Advocaten maakt deel uit van een internationaal netwerk van advocatenkantoren, genaamd LEGUS. Daarnaast werkt Köster Advocaten nauw samen met verschillende brancheorganisaties. 


LEGUS
LEGUS is een internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren met vestigingen in alle landen van de EU, bijna alle staten van de VS, Midden en Zuid Amerika, en met vestigingen in Zuid-Afrika, India en het Verre Oosten. Voor alle zaken waarbij expertise van kantoren in het buitenland nodig is kunnen leden van het netwerk worden ingeschakeld, die borg staan voor kwaliteit en snelheid.

Nederlandse Franchise Vereniging

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NFV is opgericht in 1972 en is lid van de Europese Franchise Federatie en de World Franchise Council. Het ledenbestand bestaat uit circa 207 franchisegevers en circa 50 adviseurs/geassocieerde leden.

 

Franchise+              

      Franchise+ volgt ontwikkelingen op het gebied van franchising en andere vormen van commerciële samenwerking op de voet. Het vakblad verschijnt zes keer per jaar en publiceert interessante interviews met franchisegevers en franchisenemers, nieuws, boeiende columns en bespreekt franchiseformules. Verder belicht de redactie op heldere wijze relevante wetsveranderingen en juridische geschillen, waarbij de redactie er niet voor terugdeinst een standpunt in te nemen

 

SportSupport Haarlem

Köster Advocaten is partner van SportSupport Haarlem, een organisatie die in Haarlem en omgeving actief is in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport.

 

 

KNBSB

Köster Advocaten is partner van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond en adviseert de KNBSB en de bij de bond aangesloten verenigingen bij juridische vraagstukken op het gebied van sportrecht.

 

 

Associatie Nederlandse Tandartsen

De ANT is een beroepsorganisatie van tandartsen, opgericht in 1995. Op 5 juli 2002 heeft de minister van VWS de ANT aangewezen als "representatieve organisatie" voor tandartsen en tandarts-specialisten. 

 

Orange Babies
Orange Babies helpt zwangere vrouwen met hiv en baby’s in Afrika. Zij worden namelijk het hardste getroffen door de AIDS-epidemie, maar ontvangen de minste hulp. 
De doelen van Orange Babies: 
- voorkomen dat een zwangere vrouw het hiv-virus doorgeeft aan haar baby
- helpen van mensen die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids.
Orange Babies ondersteunt 20 projecten in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia. Köster Advocaten ondersteunt Orange Babies als juridisch partner.