MENU
Ons kantoor

Ons kantoor

Waarom Köster Advocaten?
Bij Köster Advocaten werken specialisten in een groot aantal rechtsgebieden. Wij hebben veel expertise op een aantal relevante disciplines: ondernemingsrecht en vennootschapsrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, faillissementsrecht, intellectueel eigendomsrecht, mededingingsrecht, vastgoedrecht, alsmede familierecht en erfrecht.

Door onze grote ervaring met opdrachtgevers uit het bedrijfsleven zijn wij snel thuis in de materie. We begeleiden, adviseren, anticiperen en - als het moet - procederen. Niet alleen in Nederland, maar ook in een aantal belangrijke exportlanden. Met onze expertise zijn we een uitstekend alternatief voor de grote advocatenkantoren. Zeker als u de prijs/kwaliteit-verhouding meetelt.

Hoe werken we?
Persoonlijk werken staat bij Köster Advocaten voorop. U heeft één contactpersoon: meestal een van de partners die uw bedrijf en uw problematiek door en door kent. En die altijd bereikbaar is. Door die betrokkenheid en directe lijnen gaat geen tijd of informatie verloren. Daardoor werken we snel. En de persoonlijke aanpak garandeert ook een constant hoog niveau van dienstverlening.

Voor wat betreft de tariefstelling zijn we een meer dan concurrerend alternatief voor de grootste kantoren van het land. En wilt u maximale zekerheid over uw juridische uitgaven? Dan bieden we u de mogelijkheid van een fixed fee voor onze dienstverlening.