MENU
S. (Suzan)  Houben-Van Geldorp

S. (Suzan) Houben-Van Geldorp

Net dat extra tactisch inzicht

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de advocatuur. Gedurende tien jaar ben ik werkzaam geweest bij een groot internationaal kantoor. Daar ben ik verbonden geweest aan de praktijkgroep intellectuele eigendom en de praktijkgroep proces- en verzekeringsrecht. Mijn bevlogenheid voor een combinatie van deze rechtsgebieden zet ik nu voort bij Köster Advocaten.

Niet alleen dankzij mijn expertise op het vlak van intellectuele eigendom, maar zeker ook dankzij mijn ruime praktijkervaring in het procesrecht, voel ik mij als een vis in het water wanneer de gang naar de rechter onvermijdelijk blijkt.
 
Mijn praktijkvoering kenmerkt zich door een pragmatische aanpak: procederen of schikken, als het voor u maar tot een optimaal resultaat leidt. U staat in mijn praktijk centraal. Goed luisteren, vastbijten en doorpakken. Open en duidelijke communicatie. Altijd scherp op de inhoud. Dat is mijn devies.
 
De branches en vakgebieden waar ik voor, mee en in werk zijn bijvoorbeeld design & fashion, merken, handelsnamen & domeinnamen, modellen & ongeoorloofde mededinging, onrechtmatige (pers)publicaties en reputatiemanagement & reclame. Ook heb ik specialistische kennis op het gebied van (beroeps)aansprakelijkheid, verzekeringen en contracten.
Suzan Houben-van Geldorp is advocaat sinds 2001. De eerste tien jaar is zij werkzaam geweest bij een groot internationaal kantoor (Trenité) Van Doorne. Sinds 2011 oefent zij haar praktijk uit bij Köster Advocaten. Zij publiceert en spreekt met enige regelmaat over IE-onderwerpen en is lid van diverse nationale en internationale verenigingen op het gebied van het intellectuele eigendom.

Praktijkgroepen: