MENU
Procesrecht

Procesrecht

Bij ondernemen hoort risico nemen. Daarbij zijn geschillen onvermijdelijk. Wij nemen uw geschil uit handen en lossen het voor u op. Dat doen wij snel, daadkrachtig en doeltreffend. Met een praktische insteek, op een kostenefficiënte manier.

Procederen is een vak. Het vereist de kunst om het standpunt van de cliënt in woord en geschrift overtuigend bij de rechter voor het voetlicht te brengen. Onze procesadvocaten zijn experts in geschillenbeslechting.

Ons Procesteam heeft ruime ervaring en beschikt over een gedegen kennis van het (proces)recht. Deze expertise strekt zich uit over alle stadia van een geschil. Van advisering vooraf tot het voeren van een procedure in hoogste instantie.

Wij zijn specialist in het voeren van een kort geding, bodemprocedure bij de (kanton)rechter, hoger beroep of bij de Ondernemingskamer. Ook met beslag- en executiegeschillen, of bijstand in arbitrage, mediation of bindend adviesprocedures, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Uniek is dat wij uw belangen kunnen behartigen tot aan de Hoge Raad. Wij beschikken over een eigen cassatie afdeling, zodat wij – zo nodig – alle gerechtelijke instanties voor u kunnen doorlopen. 

Onze praktijkvoering wordt getypeerd door een no-nonsense aanpak. Hard procederen als het moet en voorkomen waar het kan; met altijd het doel van de cliënt voorop. Wij kennen uw branche en gaan voor een oplossing die aansluit bij uw wensen. Ons Procesteam werkt met korte lijnen en staat 24/7 voor u klaar. 

Ons Procesteam legt zich toe op het beslechten van allerhande geschillen op diverse terreinen. Verschillende specialismen zijn verbonden met grote deskundigheid en ervaring.