MENU
Familierecht

Familierecht

Köster Advocaten in Familierecht

Even voorstellen

Amy Lamme studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Amy is in 2008 afgestudeerd. Vanaf 2008 heeft Amy zich geheel bezig gehouden met het familierecht. In 2012 kwam ze bij Köster, waar ze zich nog verder specialiseerde in familierecht. In de afgelopen jaren adviseerde ze talloze echtparen, waaronder veel ondernemers, bij de afwikkeling van hun huwelijk.

Annebeth Sieswerda startte in het communicatievak en rondde daarna ook de studie rechten af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Annebeth werkte vanaf 2009 bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Alkmaar als echtscheidingsadvocaat. Zij kwam in 2017 bij Köster om de praktijkgroep Familierecht te versterken. Annebeth begeleidt particulieren, mensen met een eigen onderneming en ZZP’ers bij echtscheiding of beëindiging samenwoning.

 Amy en Annebeth hebben in 2016 hun specialisatieopleiding afgerond en zijn aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (www.vFAS.nl).

“We denken proactief mee met de klant en hebben een heel team van collega’s naast ons staan die ondersteuning kunnen bieden als uw echtscheiding van invloed is op uw onderneming. Daar ligt onze meerwaarde.”

Kenmerkend

Amy en Annebeth hebben al 10 jaar ervaring in de praktijk van het familierecht. Beiden zijn bovendien ervaren mediator. Vanuit de kennis die ze opdeden in hun opleiding, bouwden ze in die jaren een grote expertise op. Vooral ondernemers en ZZP’ers weten de weg naar de praktijk te vinden. Een ‘gewone’ scheiding geeft de echtelieden al de nodige zorgen; als er ook nog een onderneming uit het huwelijk ontvlochten moet worden, zijn de juridische valkuilen nog vele malen talrijker. Belangrijk is dan om te focussen op het zakelijke aspect, uiteraard zonder de emoties uit het oog te verliezen.

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. In zo’n ingrijpend proces is meer nodig dan alleen juridische kennis. We ontzorgen en begeleiden de klant in alle facetten in een echtscheiding.

Dit zeggen cliënten

“Een grote steun in echtscheidingen: een zeer ervaren en vakkundige advocaat met een bijzonder hart voor haar cliënt.”

“ In meerdere zaken is ons gebleken dat ze perfect de situatie wist aan te voelen, daarop in te spelen, zonder gouden bergen te beloven, en met doeltreffendheid aan de rechters uit te leggen wat de werkelijke kern van de zaak is”.

“Ze is voortreffelijk op de hoogte van de vaak complexe details in een zaak, waaruit haar bijzondere betrokkenheid met de cliënt blijkt en wat zich vertaalt in haar zeer alerte en doeltreffende reacties in het proces.”

“Ze is een geweldige advocaat en vertrouwenspersoon die ik u zónder enige reserve van harte kan aanbevelen!”

Gratis Adviesgesprek

U bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek (maximaal een half uur). U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Marleen van der Velde via telefoonnummer (023-5125025) of vandervelde@kadv.nl om een afspraak in te plannen.

Onderwerpen

Binnen de praktijkgroep familierecht verlenen onze advocaten bijstand aan zowel ondernemers als particulieren in zaken op het gebied van onder andere echtscheiding, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten.