MENU
Mode

Mode

Köster Advocaten: to make fashion work

Köster Advocaten heeft een jarenlange ervaring in de modewereld. Die ervaring zorgt ervoor dat Köster Advocaten precies weet wat er in de modewereld speelt en wat bij de juridische advisering in de modebranche komt kijken. Tot haar cliënten behoren grote modemerken, gevestigde en startende ontwerpers, agenten, distributeurs en franchisenemers.
 
Köster Advocaten staat deze cliënten bij vanaf de creatie van een ontwerp tot aan de bescherming van een ontwerp of merk in of buiten de rechtbank. De advisering en juridische bijstand van Köster Advocaten kenmerkt zich door slagvaardigheid, creativiteit en kwaliteit; to make fashion work.
 
De juridische bijstand van Köster Advocaten stopt niet met een procedure of advies. Köster Advocaten gaat verder: zij leidt haar cliënten ook op via workshops en cursussen over intellectuele eigendomsrechten en mode en adviseert hen bij de introductie van modecollecties.
 
Köster Advocaten publiceert regelmatig in 'FashionUnited' en 'Sport Partner' en verzorgt gastcolleges op het Amsterdam Fashion Institute.
 
Voor meer informatie, zie ook Advocaten in de Mode.