MENU
Köster Advocaten introductie

Köster Advocaten introductie

15 juni 2018

Sinds 1 juni is Lucia van Leeuwen terug bij Köster. Ze werkte de afgelopen twee jaar bij een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. “Ik heb daar veel geleerd, óók dat ik graag in direct contact met de ondernemers zelf werk. Bij Köster kan dat.

Lucia van Leeuwen studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (bachelor) en de Radboud Universiteit Nijmegen (master). Na een studentenstage bij een groot kantoor en een korte loopbaan bij een uitzendorganisatie, begon zij in 2011 als advocaat bij Köster. Ze maakte in 2016 een overstap naar DLA Piper, waar zij op de sectie Intellectual Property & Technology werkzaam was. Bij Köster gaat Lucia zowel het team Intellectuele Eigendom als het team Procesrecht versterken.”

Lucia rondde een specialisatieopleiding Grotius in nationaal en internationaal contracteren cum laude af. Ze is lid van de Vereniging Voor Auteursrecht en de Vereniging voor Intellectuele Eigendom / de Nederlandse groep van AIPPI (l’ Association Internationale pour la Protection de la Propriété Intellectuelle).

Algemeen

Blog

De acht ontslaggronden
09 juli 2018 - Wanneer een werkgever een werknemer wil ontslaan, moet... lees meer
Inhaker of slaafse nabootsing?
05 juli 2018 - Haakblogs, twitteraccounts als @hakenishot,... lees meer
Opzegverbod tijdens loonsanctie
03 juli 2018 - Installatiebedrijf Elektro had volgens UWV niet voldaan... lees meer
Alcohol en werk: een lastige combinatie
02 juli 2018 - Hoewel een werknemer verschillende keren het zero... lees meer
Naar ons blog >
@kadvhaarlem Inhaker of slaafse nabootsing? https://t.co/e7mlFEeZEa #kadv