Home Actueel Archief Nieuwe ronde in Present Your Startup-competitie

Nieuwe ronde in Present Your Startup-competitie

Archief
20-04-17

Vanmiddag vindt in bioscoop van Pathé Haarlem de eerste kwartfinale plaats van Present Your Startup. Zes geselecteerde startups pitchen live om een plek in de finale.

 

De kandidaten werden in de afgelopen drie weken klaargestoomd door coaches, design- & communicatie specialisten, financieringsspecialisten en door advocaten van ons kantoor. Ze vertellen hun verhaal aan grondlegger Valerie Vallenduuk, die deze middag wordt bijgestaan door sidekick Dick Kol, eigenaar van de befaamde tegelhandel.

Elke kandidaat krijgt een kwartier de tijd om niet alleen het presentatieduo, maar vooral aanwezige investeerders te overtuigen.

Wie niet in de zaal aanwezig kan zijn, kan het evenement toch volgen via een livestream op het eigen kanaal van Present Your Startup.

De pitchende deelnemers zijn:

Milestone (Fintech)
Ready Steady Cook (Food & tech)
Besized (Retail & Tech)
Aquart (Agriculture)
Wordeys (Tech)
Shavehouse (E-commerce)

 

Present Your Startup, geïnspireerd door de tv-programma’s als Dragons Den en Shark Tank, is een ‘acceleratorprogramma’ dat als doel heeft startups te koppelen aan investeerders en kapitaal door het organiseren van evenementen, het begeleiden van startups en het vinden van de juiste financiering. Köster Advocaten is al drie jaar Academy Partner van Present Your Startup.

Deel dit artikel