Home Actueel Geen onderdeel van een categorie Nieuw bij Köster: Tosca Deenik

Nieuw bij Köster: Tosca Deenik

Geen onderdeel van een categorie
17-09-18

Per 1 september is Tosca Deenik terug bij Köster. Tosca begon bij Köster als student-stagiaire en is nu aangenomen als juridisch medewerker. Ze zal onder meer werkzaam zijn voor team Cassatie. “Als je cassatieberoep wilt instellen bij de Hoge Raad, moet je heel grondig te werk gaan, daar hou ik van. Ik ben analytisch ingesteld, ik rafel graag alles uit elkaar.” Daarnaast zal Tosca werken in team Vastgoed, waarvan de portefeuille hard groeit. “Ik heb Vastgoedrecht ook als vak gevolgd tijdens mijn studie, ik vond het een verrassend leuk rechtsgebied, veel leuker nog dan ik had gedacht. Er komen veel verschillende privaatrechtelijke facetten in samen.

Tosca behaalde haar masterdiploma Privaatrecht in Amsterdam. Tijdens haar studie was zij ruim twee jaar actief betrokken bij de Rechtswinkel Noord-Holland Noord, als juridisch adviseur. Ze liep een studentenstage bij Köster. “Door die stage werd mijn enthousiasme om aan de slag te gaan in de praktijk sterk aangewakkerd. Dat ik mijn enthousiasme hier bij Köster in werk kan omzetten, is helemaal geweldig. Dit is een kantoor met een open sfeer en bevlogen mensen. Dat de meeste klanten ondernemers zijn, maakt het werk hier nog aantrekkelijker. Ik vind het namelijk interessant om bij andere bedrijven binnen te kijken.

Deel dit artikel