Home Actueel Nieuws Nieuw bij Köster: Hans Weermeijer

Nieuw bij Köster: Hans Weermeijer

Nieuws
06-11-18

Sinds 5 november is Hans Weermeijer als advocaat verbonden aan Köster. Hans was lange tijd het gezicht van kantoor Weermeijer & Roelink in Hoofddorp. Door de prettige samenwerking in een aantal zaken was al langere tijd sprake van een plezierige band tussen beide kantoren.

Hans: “Voor een laatbloeier als ik is het een logische stap om mijn praktijk voort te zetten binnen een fullservice-kantoor als Köster. Het kantoor heeft een bredere scope dan mijn oude kantoor, waardoor een grotere dynamiek ontstaat. Bovendien kan ik op meer gebieden sparren met mijn nieuwe collega’s, dat leidt tot een kwaliteitsverbetering.”

De focus van Hans praktijk ligt op het proces-, ondernemings-, en vastgoedrecht. “Ik ben in de loop der jaren verschillende advocaten van Köster tegengekomen. Dusdanig scherpe mensen dat ik dacht: if you can’t beat them, join them.”

Hans studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn studie startte hij als advocaat-stagiair bij Smithuijsen in Haarlem. Hij werkte een aantal jaren als bedrijfsjurist bij Fokker en startte in 1984 zijn eigen kantoor in Hoofddorp. “Ik begon mijn loopbaan als advocaat in Haarlem en ben nu weer terug op mijn vertrouwde bakermat.”

Deel dit artikel